It's the results and pictures. Let's enjoy Japanese traditional mother's cuisines at home.
1. Nikujaga ( We call it for this dish in Japanese.)
: Braised Meat and Vegetables with sugar, soy sauce and sweet cooking sake.
2. Curry Rice : Curry and Rice, different from the Indian curry.
My family use this pot, because we can enjoy 2 types of soups and
daughters can't eat hot spicy nabe.
daughters can't eat hot spicy nabe.
I often cook 2 types of Karaage, sweet soy sauce, ginger and garlic one or salt and pepper one.
8. Takikomi gohan : Japanese Mixed Rice. We place meat, seafood, vegetables and mushrooms as per our preference in a rice cooker.Of course we can make it with a pot, too.
次世代に残したい母の味って何だろうって思って、ネットで見ました。
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これがトップ10。
なるほど、なるほど・・・自分の予想とそんなにも離れていなかったわ~
うちのほとんどの朝ごはんは和食なので、味噌汁が付いてくるけれど、でもダシはパックから取ってるので、完全なるおふくろの味とは言えないわ・・・。
鰹節から削って作ってるはなちゃんの味噌汁は、本当に美味しいんだろうなあ~。
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これがトップ10。
なるほど、なるほど・・・自分の予想とそんなにも離れていなかったわ~
うちのほとんどの朝ごはんは和食なので、味噌汁が付いてくるけれど、でもダシはパックから取ってるので、完全なるおふくろの味とは言えないわ・・・。
鰹節から削って作ってるはなちゃんの味噌汁は、本当に美味しいんだろうなあ~。
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